torsdag 19. august 2010

Som jeg har nevnt tidligere så har vi møtt Ruth Nesje, som er en av driverne på TICC. De siste ukene har det vært mye mailing frem og tilbake med Ruth, studieleder, emneansvarlig, årsansvarlig, internasjonal koordinator.. I tillegg har vi blitt kontaktet av en masterstudent ved høgskolen som holder på med et pilot-prosjekt i forhold til ernæringstilstand hos eldre. På mandag og i dag har vi hatt møter med skolen, og i dag fikk vi møte Ragnar Johansen (tidligere forskningssjef osv) som er tilknyttet TICC sammen med Ruth. Årsaken til møtet var å få mer klarhet i hva det vil innebære for oss studenter å ta del i pilot-studien, samt at vi skulle få møte Johansen.

Masterstudenten skulle i et annet møte, så det ble ikke så mye tid til å snakke om prosjektet. Johansen hadde derimot god tid, og vi fikk vite mer om hva som foregår på TICC, og hva vi kan forvente oss av både plassen og praksismuligheter. Vi fikk stille alle de spørsmål vi ville, og det ga oss et mye bedre bilde av hva vi går til :)

I helga kommer Stine på besøk, i tillegg til at Jacob skal være her. Så er det ny uke, med 4 skoledager og én studiedag som kommer til å brukes på pakking. Skulle til Nomaden for å kjøpe inn siste rest av det jeg trenger i dag, men fant rett og slett ikke fram med en gang - og var så sulten, at jeg reiste hjem istedet for å rote rundt i Oslo by så lenge.. Får ta det en ettermiddag til uka! :)

4 kommentarer:

  1. Blir rart at du skal dra snart, men kos deg masse med besøk i helga, skulle ønske jeg var der og!

    SvarSlett
  2. Du skulle vært her du også ja, men tror det hadde blitt litt mye med fire stykker på den lille plassen her over flere dager.. Hehe :)

    SvarSlett
  3. Er du student på HiAk? Kan du ikke poste noe om dette på facebooksiden vår i så fall? Det kan være interessant for mange som har tilknytning til skolen, og dessuten være en bra profilering av hva man kan få til som student her!
    Jeg heter Ingvild og jobber i infoseksjonen på Høgskolen i Akershus. Vi vil gjerne ha reisebrevene dine også, send til ingvild.sommer@hiak.no :)

    SvarSlett