tirsdag 14. september 2010

Klokka var 03.15 da vekkerklokka ringte, tidlig torsdag morgen. Vi hadde pakket kvelden i forveien, og det var bare å gjøre seg klare for en middels lang reise ut til Zanzibar. Kjøkkenpersonalet hadde lagt ut brød i kjøleskapet til oss, så vi fikk ristet oss noen skiver før vi måtte dra. Vi ble hentet av en daladala (skranglete, harry minibuss) som skulle kjøre oss til Pangani, hvor vi skulle ta båt over til øya. I daladalaen var det 5 lokale som tydeligvis bare skulle være med for turens skyld, men i og med at vi skulle kjøre mens det var bekmørkt synes vi det var like greit. I Pangani stod båten klar og ventet på oss, og etter en stund kom det to hollendere som også skulle over - og vi kunne dra. Det var litt sjø, og turen tok litt over 4 timer, så når vi var litt over halvveis begynte jeg å bli ganske så dårlig.. Jeg følte meg uvel, og uansett om jeg festet blikket på horisonten eller fulgte bølgene så hjalp det ikke så mye. Heldigvis roet det seg når vi nærmet oss øya, - og da vi kom inn på stranda og ble møtt av dette ble alt glemt;
Lena, Terje & Kristina på vei inn
Krystallklart vann!
Hege prøvde å lære Kristina og stå på hender, - det gikk ikke så bra..
De lokale jentene var veldig nysgjerrige på de amerikanske som bygget sandslott


Vi var litt uheldige med været (stort sett overskyet på dagtid), men vi hadde det veldig gøy! :) Zanzibar er et herlig sted, og nordvest-kysten er skapt for backpackere! 

3 kommentarer:

  1. Aaa! Det ser perfekt ut der :) Helt herlig! Gleder meg til å se maaaaasse bilder når du kommer hjem ;D Den helga må ha vært paradis, sol eller ei :) Det var du vel unnet :)

    SvarSlett
  2. ÅÅÅ, det så fantastisk ut! Gjør vel ikke noe om det var sol?, for det var sikkert godt og varmt likevel!!!

    SvarSlett
  3. Det var godt og varmt, og selv om ikke sola var på vår side den helga så koste vi oss veldig! :)

    SvarSlett